architecture
login
Login
Client Login

THE MACKENZIE

The Mackenzie consists of 17 suites, amenity room and landscape areas. Given the nature and importance of heritage considerations, building scale, streetscape, and neighbours within the Transitional Area of Regina, the design and planning of this residential building was preceded by careful discussion with the community, community association, and the City of Regina and ensuing discussions during the design phase. Balconies and bays are carefully located and formed to provide symmetrical sculpturing to the exterior shape, adding a pleasant appearance to each face of the building with a residential scale, in keeping with and enhancing the streetscape. Parking is provided underground. Set behind a low classical wall at the front, the building is sited on a well-landscaped site that compliments the designated heritage residence immediately to the north.

The Mackenzie
Regina, Saskatchewan

Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
Collage 1
sepw-stealth-logo